2016-2017 GELENEKSEL FUTBOL TURNUVASI DÜZENLENDİ

2016-2017 GELENEKSEL FUTBOL TURNUVASI DÜZENLENDİ

Okulumuz Geleneksel Futbol Turnuvası 19 Ocak 2017 tarihinde yapılan final maçıyla sonuçlandı. Okul Müdürü Sami CAN bu organizasyonda görev alan tüm öğretmenlere ve oyuncu ya da izleyici olarak iştirak eden tüm öğrencilere teşekkürlerini ve takdirlerini bildirdi.

01.01.1970 561

Okulumuz Geleneksel Futbol Turnuvası 15-19 Ocak 2017 tarihleri arasında okulumuz bahçesinde oynandı. Okul Müdürü Sami CAN bu organizasyonda görev alan tüm öğretmenlere ve oyuncu ya da izleyici olarak iştirak eden tüm öğrencilere teşekkürlerini ve takdirlerini bildirdi. 

Geleneksel Futbol Turnuvası Beden Eğitimi Öğretmenimiz Sinan POLAT ve Sözleşmeli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Tülin MEHTAB’ın organizatörlüğünde yapıldı. Öğrencimizden İdris YAPRAK’ın kaptanı olduğu takım şampiyon, Muhammet BİLGEN ’in  kaptanı olduğu takım ikinci, Adil ALİ’nin kaptanı olduğu takım üçüncü oldu. Gol krallığını İdris YAPRAK kazandı. 

Final maçı sonunda öğrencilerimiz madalyalarını ve kupalarını okul idaresi, öğretmen ve yönetim kurulu üyelerinden aldılar.