24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ PROGRAMI DÜZENLENDİ

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ PROGRAMI DÜZENLENDİ

24 Kasım Öğretmeler Günü  münasebetiyle Öğrencilerimizin hazırlamış olduğu program okulumuz bahçesinde  icra edildi. Saygı duruşu ve toplu halde okunan İstiklal Marşı okunmasından sonra Okulumuz Öğretmeni Mehmet EFE’nin  Günün anlam ve önemi ile ilgili konuşmalarını gerçekleştirdi. Daha sonra  ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerimiz,  şiirler okudu, sunumlar  yaptı. Programın sonunda Okulumuzun 24 Kasım Öğretmenler Günü anısına düzenlenmiş olduğu yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize daha sonra  ödüllerinin  takdim edileceği ifade edildi.

28.11.2016 516

 

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle okulumuzca hazırlanan töreninin sunuculuğunu Pelin KARACA ile Burçin İFLAZOĞLU icra etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşından sonra okulumuz İHL Meslek Dersleri Öğretmeni Mehmet EFE günün anlam ve önemini belirten konuşmalarını gerçekleştirdi.

Sırasıyla okulumuz 9/A sınıfı öğrencilerinden Gaye SAĞLAM ‘’Bir Emekli Öğretmenin Veda Konuşması’’ adlı yazıyı okudu. 7-A sınıfı öğrencilerinden Alisya AKÇAY “Tarihten bir Kesit” adlı yazıyı okudu. 2/A sınıfı öğrencilerinden Muhammet ÖZTÜRK “Öğretmenim”, 3/A Sınıfı Öğrencilerinden İlke İFLAZOĞLU “Öğretmenime”, 4/A Sınıfı Öğrencilerinden Bahadır ARSLAN “Benim Öğretmenim”,6/A sınıfı öğrencilerinden Kerem KUTLU “Öğretmenler Şiiri” adlı şiirlerini okudular. Programın sonunda 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle ilkokul, ortaokul ve lise düzeylerinde düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren  öğrencilerin ödüllerinin en kısa zamanda takdim edileceği belirtildi.

Bu programın hazırlanmasında büyük emeği geçen Okulumuz Öğretmenleri  Orhan TAVLI’ya, Erdal ZELYURT’a, Mehmet KÖKLÜ’ye, Okul İdaremize, yönetim kurulumuza ve programa iştirak eden bütün misafirlerimize teşekkür eder, saygılar sunarız.