GELENEKSEL MEZUNİYET TÖRENİ BÜYÜK BİR COŞKU İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Edebiyat Öğretmeni Ahnmet KORKMAZYİĞİT ile Müzik Öğretmeni İbrahim ALIÇ rehberliğinde 12. Sınıf Öğrencilerinin hazırlamış oldukları 2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılı Mezuniyet Programı Suudi Arabistan Başkonsolosluğu Eğitim Ateşesi Ali İNCE Bey’in de katılımları ile gerçekleşti. Mezun olacak öğrencilerimizin büyük emek verdikleri programa öğrenci velileri de yoğun ilgi gösterdiler.Okul Müdürümüz Sami CAN Bey açılış konuşmalarında Öğrencilerimizi Türk Milli Eğitiminin Amaç ve İlkeleri doğrultusunda en iyi bir şekilde yetiştirmenin gururu içerisinde olduklarını, akademik eğitimin yanında sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere de önem verdiklerini belirtti. Arkasından konuşmalarını yapmak üzere sahneye gelen Suudi Arabistan Cidde Başkonsolosluğu Eğitim Ataşesi Ali İNCE Bey Öğrencilerimize çok samimi nasihatlerde bulundular.

03.05.2016 682

Program Okulumuzun 4. dönem birincisi olan 12/A sınıfı öğrencilerinden Anıl AYDINLI’nın Mezuniyet Kütüğüne plaket çakması ve konuşması ile devam etti.Tüm Öğrencilerimize Temsili Diplomalarının verilmesinin ardından YÖS Deneme sınavı neticesine göre öğrencilerimize başarı belgesi takdim edildi. Mezun olan öğrencilerimizin konuşmaları Mezuniyet pastasının hepbirlikte kesilmesi ile sonlandırıldı. Mezun olacak olmanın mutluluk ve heyecanı yüzlerinden okunan öğrencilerimiz, misafirlerimize birbirinden güzel şarkı ve şiirler ile güzel anlar yaşattılar.Program Okul Yönetim Kurulumuzun hazırlamış olduğu ikram ile sona erdi.