GÖNÜLLERE KUR’AN-I KERİM TOHUMLARI SERPTİLER.

GÖNÜLLERE KUR’AN-I KERİM TOHUMLARI SERPTİLER.

Okulumuz Kur’an Kursu öğretmeni Nesime Can ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu Kur’an-ı Kerim programı okulumuzun konferans salonunda büyüleyici bir atmosferde gerçekleşti. Programa Mekke Din Hizmetleri Ataşesi Süleyman SARI, Umre Ekip Başkanı Cavit YILDIZ, Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Fikret GÜL ve Ankara Müftülüğü Uzman Vaizesi Betül ALTUN ERİNCİK ’de misafir olarak katıldılar.

04.05.2016 1029

    

    İstiklal Marşımızın okunmasının ardından kısa bir ’Hoş geldiniz’ konuşması yapan Okul Müdürümüz Sami CAN Bey sahneye Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Fikret GÜL Beyi Kur’an-ı Kerim tilaveti için davet etti.

    Program Kur’an-ı Kerim’in hayatımızdaki yeri ve önemi adlı slayt gösterisiyle devam etti. Hemen arkasından ’Kur’an-ı Anladıkça’ isimli şiirini okuyan 2-A sınıfı öğrencilerinden Zeynep SEVİNÇ misafirlerin büyük beğenisini kazandı.

    Öğretmenimiz Nesime CAN ve öğrencilerinin yıl içi çalışmalarından bir kesit slayt gösterisinin ardından 9-A İHL sınıfı öğrencileri Abdullah ANLAR,  Yunus Emre ÖZALP ve Halil İbrahim TOSUN “Daha Kur’an Ne Desin” isimli şiirleri ile dinleyicilerin huzurlarına çıktılar.

    Programa hazırlamış oldukları ilahileri ile katılan 5-A İHO öğrencileri müzik öğretmenimiz İbrahim ALIÇ eşliğinde dinleyicilere duygu dolu anlar yaşattılar.

     Öğrendiklerini sergilemek üzere hep birlikte sahneye çıkan Kur’an Kursu öğrencilerimiz tek tek önceden hazırlamış oldukları Kur’an-ı Kerim tilavetlerini sergilediler.

      Program öğrencilerimizin başarı belgelerinin ve ödüllerinin takdim edilmesi ile sona erdi. Ayrıca Programın hazırlanmasında emekleri geçen İHL Meslek Dersleri Öğretmeni Zübeyde SEMİZ SEVİNÇ ile Müzik Öğretmeni İbrahim ALIÇ’a teşekkür edildi.