İHL MESLEK DERSLERİ ÖĞRETMENİ DİYADİN KOLDAŞ ARAMIZA KATILDI

Bu sene beklediğimiz yeni öğretmenimiz Diyadin KOLDAŞ da aramıza katıldı. Okul Müdürü Sami CAN, T.D.Edebiyatı Öğretmeni Recep ÇELİK, İHL Meslek Dersleri Öğretmeni Mehmet EFE, İngilizce Öğremeni Gürkan KARAARSLAN, Beden Eğitimi Öğretmeni Sinan POLAT´tan oluşan ekip tarafından Taif Havaalanında karşılandı. Bugün Taif Türk Okulu Ailesine katılan İHL Meslek Dersleri Öğretmenimiz Diyadin KOLDAŞ İzmir Kınık Şehit Hasan Sağınç Anadolu Lisesinde görev yapmaktaydı.

11.12.2016 587

Her yıl olduğu gibi yeni gelen arkadaşımız  Havaalanından karşılanarak okulumuza ve Suudi Arabistan’a uyum süresince eski arkadaşlarımız tarafından rehberlik edilmekte ve tüm ihtiyaçları karşılanmaktadır. Okul idaresi ve Yönetim Kurulumuz resmi iş ve işlemlerinin ivedilikle çözülmesi hususunda üzerlerine düşen görevi yerine getirmektedir. Okulumuz için bu bir gelenek olmuştur. Okul müdürümüz Sami CAN’ın bu konuda katkıları büyüktür. 23/10/2016 tarihinde Taif Türk Okulu Ailesine katılan katılan yeni öğretmenlerimizden İngilizce Öğretmenimiz Gürkan KARAARSLAN Ankara Hasanoğlan Fen Lisesinde görev yapmaktaydı. İHL Meslek Dersleri Öğretmenimiz  Mehmet EFE  ise Balıkesir Yakup Mihriye Akdeniz Anadolu İmam Hatip Lisesinde görev yapmaktaydı. Sınıf Öğretmenimiz Selam ÜNLÜ  ise Konya Mehmet ve İbrahim Çelik İlkokulunda görev yapmaktaydı. Beden Eğitimi Öğretmenimiz Sinan POLAT  ise Sivas SIZIR MEHMET AKİF Ortaokulunda görev yapmaktaydı. 11/12/2016 tarihinde bugün Taif Türk Okulu Ailesine katılan İHL Meslek Dersleri Öğretmenimiz Diyadin KOLDAŞ ise İzmir Kınık Şehit Hasan Sağınç Anadolu Lisesinde görev yapmaktaydı. Tüm arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyor ve başarılar diliyoruz.