İZCİ KULÜBÜ FAALİYETLERİNE BAŞLADI

Taif Uluslararası Türk Okulu İzci Kulübü ilk faaliyetini okul bahçesinde gerçekleştirdi. İzci Kulübü Öğretmeni Murat ŞEN rehberliğinde ilk ve ortaokul öğrencilerimizin ekseriyetinin katılımıyla okul bahçesine çadırlarını kurarak uygulamalı eğitime başladılar. Birbirinden güzel gösteriler sundular. Okul Müdürü Sami CAN’da öğrencilerimizin eğitimlerinin bir bölümünü izledi.

02.04.2016 644

Okul Müdürü bu tür faaliyetlerin öğrenciler üzerinde çok olumlu etkileri olduğunu, öğrencilerimizin aynı zamanda sorumluluk bilinci kazandıklarını vurguladı. İlk defa ailelerinden ayrı kalan öğrencilerimiz hem heyecanlı hem de mutlu görünüyorlardı. İzcilik Kulübü Öğretmeni Murat ŞEN izcilik faaliyetlerinin artarak devam edeceğini ifade etti. Okul Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz MEHTAP’ da öğretmenlerimizin ve okulumuzun her türlü sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerini desteklediklerini belirtti.