ÖĞRETMENLER GÜNÜ PİKNİĞİ DÜZENLENDİ

19 Kasım 2016 Cumartesi günü Saat 13:00-17:00 arası 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında ve aramıza yeni katılan öğretmen arkadaşlarımız için Shafa’da piknik düzenlendi. Pikniğe tüm öğretmenlerimiz aileleriyle birlikte iştirak etti.  Okul Müdürü Sami CAN  bu yıl 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliği olarak piknik düzenlemeye karar verdiklerini, Eğitim Ataşemizi, tüm öğretmenlerimizi, okul yönetim kurulumuzu ve denetim kurulumuzu aileleriyle birlikte bu etkinliğe davet ettiklerini, bu etkinlikte görev alan arkadaşlarımıza ve katılımcılara teşekkür etti. Bu tür etkinliklerin öneminden bahsetti ve devamını temenni etti. Aramıza yeni katılan arkadaşlara başarılar diledi.

19.11.2016 460

Eğitim Ataşemiz Ali İNCİ bey Cidde Türk Okulu İngilizce Öğretmeni Ahmet ELVERDİ beyin acil sağlık sorunu nedeniyle mazaretlerini bildirerek katılamadı. Daha sonra okulumuzu ve öğretmenlerimizi ziyaret için geleceğini ifade etti. Mekke-i Mükerreme´den Dr. Necati ÖZTÜRK hocamız bu etkinliğe katılarak şeref konuğumuz oldu. Yemekler yendikten sonra sohbet ortamında semaverde kaynayan çaylar içildi. Çocukalar oyunlarını oynadı. Hoş bir piknik keyfi yaşandı. Emeği geçen her bir arkadaşımıza ve öncülük eden okul müdürümüze şükranlarımızı sunar, yeni ve eski tüm arkadaşlarımıza sağlık, sıhhat ve başarılar dileriz.