SUUDİ AARABİSTAN EĞİTİM İDARESİNDEN OKULUMUZA ZİYARET

Suudi  Arabistan Eğitim İdaresinden bir hey’et okulumuza ziyarette bulundular. Okulumuzun tüm bölümleri gezildi. Okul Müdürümüz  Sami CAN, Yönetim Kurulu Başkan ve üyelerimiz  ziyarette hazır bulundular. Riyad, Dammam ve Taif’ ten müteşekkil hey’et okulumuzdan olumlu intibalarla ayrıldılar.

03.01.2017 1245

Okulumuzu ziyaret eden hey´et: Ali Bin Hamd er-Reşid (Suud Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Genel Müdürü), Yusuf Bin Muhammed es -Sufyan (Doğu Bölgesi Özel Okullar İdaresi Genel Müdürü), Müslim bİn Salim es-Süfyani (Cidde Özel Eğitim dairesi Müdür yardımcısı), Hasan Bin Ali al-Avfi (Taif Özel Eğitim Dairesi Müdürü), Ahmed Bin Saıyd al-Gamidi (Taif Yabancı Okullar Dairesi Müdürü), Muhammed Bin Seyhan ez-Zahrani (Taif Özel Okullar idaresi Müdürü)