TAİF’TE 19 MAYIS SPOR VE GENÇLİK BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

TAİF’TE 19 MAYIS SPOR VE GENÇLİK BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Eğitim Ataşemiz Ali İNCİ, öğretmen, öğrenci ve velilerimizin katılımıyla coşkulu bir şekilde kutlandı. Toplu halde okunan İstiklal Marşından sonra Okul Müdürümüz Sami CAN’ın selamlama konuşmasıyla başladı. Daha sonra 9-A Sınıfı öğrencisi Ezgi HOROZ’un günün anlam ve önemi ile ilgili konuşmayla devam etti. Sırasıyla Şiirler okundu. Türküler söylendi. Jimnastik gösterisi izleyenleri büyüledi. 19 Mayısla ilgili video gösterimi izlendi. Daha sonra öğrencilerimiz ödüllendirildi. Görev süresi dolan öğretmenlerimize plaket takdimiyle program sona erdi.

19.05.2016 1378

Okulumuz 9-A Sınıfı öğrencilerinden Ezgi HOROZ günün anlam ve önemiyle ilgili konuşmasından sonra Okulumuz 9-A sınıfı öğrencisi Meryem YAVUZ ,Merve ÖRDEK ve 9-A İHL sınıfı öğrencilerinden Yunus ÖZALP  şiirler okudu.

Beden Eğitimi Öğretmeni Tülin Mehtap Koordinatörlüğünde Okulumuz öğrencilerinin hazırlamış olduğu jimnastik gösterisi ilgiyle izlendi.

Okulumuz Müzik Öğretmeni İbrahim ALIÇ Koordinatörlüğünde Okulumuzun 5-A sınıfı öğrencilerinden Cemal YOLCU, Fırat SAĞLAM ve Kerem YOLCU’dan şarkılar dinlendi. Arkasından ödül ve plaketler verildi.

TEOG Sınavında ilk dörte giren öğrencilerimiz:

  1. Muhammed Necati KÖKLÜ
  2. Merve DURMUŞ
  3. Mert BİLİRİM
  4. Mehmet ELBAN

Öğrencilerimize madalya ve başarı belgeleri Okulumuz matematik öğretmeni Mehmet KÖKLÜ, bilgisayar öğretmeni Murat SELÇUK, Okul Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz MEHTAP ve Okul Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar İFLAZOĞLU tarafından verildi.

Cidde Konsolosluğu himayesinde Eğitim Ataşeliği ve Basın Ataşeliğinin koordinesinde düzenlenen “18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma ve Bir Halk Kahramanı olarak Mehmet Akif Ersoy’u Anma” programı için yapılan İlkokullar arası “ İstiklal Marşı’nı Ezbere En İyi Okuma” yarışması, ortaokullar arası “ Çanakkale Zaferi” temalı resim yarışması ve liseler arası “ Gurbet Neslinden Dedelerine Çanakkale Şehitlerine Mektup” yazma yarışmasına okulumuz adına katılan öğrencilerimize “ Eğitim Gönüllüsü Hayırsever İşadamı Sayın Necdet KATİPZADELER” tarafından vaat edilen nakdi para ödülleri verildi.

            Liseler arası “ Gurbet Neslinden Dedelerine Çanakkale Şehitlerine Mektup” yazma yarışmasına okulumuz adına katılan değerli öğrencilerimiz:

         11-A İHL Fatma Betül CAN

               9-A Fevziye KESER

                9-A Ezgi HOROZ

Ortaokullar arası “ Çanakkale Zaferi” temalı resim yarışmasına katılan

1.   7-A İHO   Adnan ALİ

İlkokullar arası “ İstiklal Marşı’nı Ezbere En İyi Okuma” yarışmasına katılan

1.   2-A  Duru KUTLU

Öğrencilerimize ödülleri Sayın Eğitim Ataşemiz Ali İNCİ Bey ve okul müdürümüz Sayın Sami CAN bey tarafından verildi.

24 Kasım Öğretmenler Günü Münasebetiyle düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

            İlkokul düzeyinde

  1. 4-A Erva Nur KÖKLÜ
  2. 4-A Meriç BİLİRİM

Ortaokul düzeyinde

  1. 1.  8-A Muhammed Necati KÖKLÜ
  2. 2.  7-A Görkem PAŞA

           Lise düzeyinde

1.10-A Özcan AYDINLI

            Kompozisyon dalında

1. 10-A Mehmet BİLİRİM

2. 8-A Merve DURMUŞ

Ayrıca Taif’deki görevleri sona erip Türkiye’ye dönecek öğretmenlerimiz olan Sayın Cengiz BİLGE, Sayın Zübeyde Semiz SEVİNÇ ve Sayın Durmuş GÜLTEKİN’e plaketleri verildi.

 Programın sunuculuğunu yapan Öğrencilerimiz Ayşe ÖZDEN ve Mehmet SARIASLAN ve Programı hazırlayan Tülin MEHTAP, Mustafa BAYKUŞ, Durmuş ARSLAN, Erdal ZELYURT  ve Murat SELÇUK Öğretmenlerimize ve okul yönetim kurulumuza teşekkür edildi.