TAİF’TE ANNELER GÜNÜ KUTLANDI

TAİF’TE ANNELER GÜNÜ KUTLANDI

Okulumuz öğrencilerinin hazırlamış olduğu “Anneler Günü” programı okulumuzun konferans salonunda velilerimizin büyük bir katılımıyla büyüleyici bir atmosferde gerçekleşti. Program İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Okul Müdürümüz Sami CAN’ın açılış  konuşmasıyla devam etti. Müdürümüz konuşmasında Annelerimizin öneminden bahsetti.

10.05.2016 833

        

        Programa Ana Sınıfı Öğrencilerimizin gösterisiyle devam etti. 2/A Sınıfı kız öğrencileri “ Annem” şiirini seslendirdiler. Ardından şehit anneleri ile ilgili slayt izlendi. Daha sonra 6-A ve 6-A İHO kız öğrencilerinden “Ünzile” adlı dramayı izledik. Ardıından 6-A ve 6-A İHO erkek öğrencilerinden “Meşhur Anne Sözleri” skecini izledik.8-A sınıfı öğrencilerinden Mehmet ELBAN “İfk Gazeli” adlı şiiri seslendirdi. Ana Sınıfı öğrencilerimizin Anneler Günü Slayt’ını izledikten sonra Müzik Öğretmenimiz İbrahim ALIÇ mini bir konser ile sona erdi. Programın sunuculuğunu 9-A İHL Sınıfı Öğrencilerinden Rumeysa CAN ile 7-A İHO Öğrencilerinden Gülistan AZ yaptı.

Programın hazırlanmasında rehberlik eden İHL Meslek Dersleri Öğretmeni Zübeyde SEMİZ SEVİNÇ ile Ana Sınıfı Öğretmeni Tuğba DARAKÇI’ya ve emeği geçen Müzük Öğretmeni İbrahim ALIÇ’a  teşekkür edildi.