TAİF ULUSLARASI TÜRK İLKOKULU

Telefon : 00966127422666 GSM00966555887589
Belgegeçer : 00966127432666
WEB http://taifturkokulu.meb.k12.tr
Adres : Sedat Mah. Zühir ibni ebi Selma Cad.No2 Postakodu 265147610 TAIFSUUDI ARABİSTAN
VİZYON : VİZYONUMUZ Her alanda başarıların geliştiği bir merkez olmak için çalışan, bilimselliği temel alıp, yeni düşüncelerle besleyen, idealistlik, üretkenlik, seçkinlik ve verimlikle bütünleşen bir eğitim kurumu olmaktır. Ülkesini ve milletini düşünen, duyarlı, girişimci, öğrenciler (vatandaşlar) yetiştiren, mezun ettiği vatandaşları hayata ve bir üst öğrenime yeterli bilgi ve donanımla gönderen okullarından biri olmaktır.
MİSYON : MİSYONUMUZ Türk Millî Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda; Öğrencilerin, sevgi ve iletişimin desteklediği gerçek öğrenme ortamlarında düşünsel becerilerini kazanmalarına, yaratıcı güçlerini ortaya koymalarına ve kullanmalarına yardımcı olmak, ilgi ve yeteneklerini geliştirerek onları hayata ve üst öğrenime hazırlamak, kendilerine güvenen, sistemli düşünebilen, girişimci, teknolojiyi etkili biçimde kullanabilen, planlı çalışma alışkanlığına sahip estetik duyguları olan bireyler olmalarına, sosyal, kültürel, eğitsel, bilimsel, sportif ve sanatsal etkinliklerle millî kültürü benimsemelerine, Suudi Arabistan da bulunan okullar arasında en başarılısı olmalarına, ailesi ve çevresi ile barışık, başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, iş birliği içinde çalışan, hoşgörülü ve paylaşmayı bilen, dürüst, erdemli, iyi ve mutlu yurttaşlar olarak yetiştirmek.
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen : 1
Resim Sınıfı : 0
Müzik Sınıfı : 1
Misafirhane : 0
Kütüphane : 1
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : TAM GÜN
Kantin: 1
Yemekhane : 0