TAİF ULUSLARASI TÜRK İLKOKULU

Vizyon: VİZYONUMUZ Her alanda başarıların geliştiği bir merkez olmak için çalışan, bilimselliği temel alıp, yeni düşüncelerle besleyen, idealistlik, üretkenlik, seçkinlik ve verimlikle bütünleşen bir eğitim kurumu olmaktır. Ülkesini ve milletini düşünen, duyarlı, girişimci, öğrenciler (vatandaşlar) yetiştiren, mezun ettiği vatandaşları hayata ve bir üst öğrenime yeterli bilgi ve donanımla gönderen okullarından biri olmaktır.

Misyon: MİSYONUMUZ Türk Millî Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda; Öğrencilerin, sevgi ve iletişimin desteklediği gerçek öğrenme ortamlarında düşünsel becerilerini kazanmalarına, yaratıcı güçlerini ortaya koymalarına ve kullanmalarına yardımcı olmak, ilgi ve yeteneklerini geliştirerek onları hayata ve üst öğrenime hazırlamak, kendilerine güvenen, sistemli düşünebilen, girişimci, teknolojiyi etkili biçimde kullanabilen, planlı çalışma alışkanlığına sahip estetik duyguları olan bireyler olmalarına, sosyal, kültürel, eğitsel, bilimsel, sportif ve sanatsal etkinliklerle millî kültürü benimsemelerine, Suudi Arabistan da bulunan okullar arasında en başarılısı olmalarına, ailesi ve çevresi ile barışık, başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, iş birliği içinde çalışan, hoşgörülü ve paylaşmayı bilen, dürüst, erdemli, iyi ve mutlu yurttaşlar olarak yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08:00 - 14:50
Isınma: KLİMA
Yabancı Dil: İNGİLİZCE-ARAPÇA
Servis Bilgisi: SERVİS YOK
Taban-Tavan Puan Bilgileri: YURT DIŞI OLDUĞUNDAN YOK
Okulun Sınav Başarı Durumu: YÖS BAŞARI DURUMU % 100
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: YÖS BAŞARI DURUMU % 100
Sportif Etkinlikler: FUTBOL- VOLEYBOL-BASKETBOL-MASA TENİSİ
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: OKUL İÇİ TENOLOJİ TASARIM POJE ÇALIŞMALARI VAR
Kontenjan Bilgileri: KONTENJAN YOK